Hieperdepiep HOERA!!! - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Karin Stender - WaarBenJij.nu Hieperdepiep HOERA!!! - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Karin Stender - WaarBenJij.nu

Hieperdepiep HOERA!!!

Blijf op de hoogte en volg Karin

22 November 2007 | Suriname, Paramaribo

Tsja, daar zit je dan, in Paramaribo de verjaardag van je vriendje in Nederland te vieren... Dus Arjan, bij deze wil ik je nog even heel hartelijk feliciteren met je verjaardag!!!

Liefs, Karin

• 22 November 2007 - 16:23

Ilse:

Namens mij ook! :-)

• 22 November 2007 - 17:42

Inge:

hee karin,

leuk te lezen dat het goed met je gaat! ja morgen is het dan zover, de volgende keeper zal nederland gaan verlaten! nog veel plezier in suriname en tot over een paar maandjes!

groetjes inge

• 22 November 2007 - 18:26

Sabine:

Ook namens mij gefeliciteerd Arjan!

• 22 November 2007 - 20:18

Piet:

Ik wil arjan natuurlijk graag persoonlijk feliciteren graag telefoonnummer

• 23 November 2007 - 20:40

Wim Möller:

Hoi Karin..... en Familie!

Sorry, sorry... het heeft even moeten duren, maar zojuist teruggekomen van een trip naar Egypte, direct aan de slag gegaan om even naar je te informeren. Allereerst bedankt nog voor je mail. Dat je daaraan denkt! Hoe is het daar in den verre? Heb ik het goed gehoord, hard werken geblazen? en dat in Suriname? Graag hoor ik wat je er allemaal moet doen en hoe wijs je aan het worden bent. Soms ben ik positief jaloers op je. Al die nieuwe ervaringen. Je neemt ze mooi mee in je rugzak en sla ze ergens in je bovenkamer op. Dat pakken ze nooit van je af.
    Even kort over hier. Weet je dat ik weer Opa ben geworden? Onze kleindochter Roos heeft er een zusje bij: Mijntje. vond ze in het begin hartstikke leuk en met haar ander half jaar probeerde ze al moedertje te spelen, maar nu blijkt dat Mijntje niet weggaat en zij moet delen wordt het ff wat minder. Maar ja ...dat schijnt er zo bij te horen. voor de rest zijn het twee scheten van meiden en zijn wij er apetrots op.
    Je zult vast alles wel vernomen hebben over ons verharde handbalveld? Is nu op de toplaag na helemaal gereed. Verlichting, bankjes, ballenvangers, leunhek. hele chique dug-outs enz. Het lijkt wel "ONS STADION". Voorlopig hebben wij gepland dat de officiële opening zal zijn op Hemelvaartsdag 2008 (1 mei). We zijn er al druk mee hoe wij dat invulling gaan geven, komt helemaal goed. In ieder geval een ballonnenwedstrijd voor de jeugd. Wie haalt Paramaribo!!!!!!!!!
    Wist dat ik het niet laten kon en weer aan het trainen ben geslagen? Jawel de DJA, hartstikke leuk en de meiden doen stinkend hun best. Ik dacht, weet je wat ik stuur een foto van ze bij deze mail, vind je vast wel leuker als die twee kleintjes van mij. Deze meiden ken je allemaal en geven je weer even en paar herinneringen aan het thuisfront. Ik heb ze voorzien van training t-shirts met als opschrift: growing by knowing. We zullen zien, de laatste twee wedstrijden hebben ze gewonnen en morgen staat de derby tegen Duiven op het programma.
    Óók stuur ik je een foto toe welke ik heb gemaakt tijdens de HAC bijeenkomst. Zie je jezelf ook nog eens terug! Als je het leuk vind, stuur ik de volgende keer nog een paar foto's door,ik moet alleen nog leren hoe ik ze kan verkleinen en technisch dat ik ben joh... als m'n schoenzolen, maar het komt goed!

Voor nu even een punt er achter. Ik wens je alle goeds toe, tot een volgende mail en mocht de familie er nog zijn, doe dan iedereen de groetjes.

Wim Möller

• 23 November 2007 - 20:43

Wim Möller:

Nogmaals sorry. In het berichtje schrijf ik dat ik je een tweetal foto's zou toesturen. Nu blijkt dat ik je niet op de normaleoutlook express wijze kan bereiken en daar stonden ze op. Ik heb dus het berichtje geknipt en geplakt zonder foto's. Maar heb geduld. Ze komen!

Wim

• 24 November 2007 - 14:57

Jeffrey:

Aan de fotos te zien is het er warm dus ik zou er niet graag naar toe gaan maar alsnog veel plezier daar. Ja jammer dat je niet bij m'n neef kon zijn ik weet het ook al woon ik in Luxemburg. Maar jij ook nog gefeliciteerd !!! Jeffrey

• 24 November 2007 - 15:00

Jeffrey:

Nou ja, aan de bovenste foto van deze site te zien is het er zeer mooi! Misschien... ga ik tog een keer !Wie weet ?!

• 25 November 2007 - 15:45

Danielle :

Hoi Karin,

leuke verhalen daar in Suriname!
    Goed idee van Chantal op je te linken op de S.v. Loo site!
    We blijven je volgen, veel plezier en de groetjes aan je ouders!

Groetjes Daan

• 26 November 2007 - 10:04

Arjan:

sms, kaartje, e-kaartje, e-mail, telefoontje, blog... Bedankt voor al je warme felicitaties schatje! En ook de rest!